'Struikelstenen' voor slachtoffers van naziregime in Leuven, Lubbeek, Bertem en Tielt-Winge: "Samenvatting van 3 generaties diep verdriet" » Krantenkoppen België (2024)

Table of Contents
“Dokters zeggen dat ik geluk gehad heb”: jongedame (21) op intensieve zorg nadat ze koffie met insecten dronk op luchthaven van Mallorca “Een grote dag voor Amerika”, zegt advocaat van Weinstein na terugdraaien veroordeling Israëlisch bataljon pocht op sociale media met vernielingen: “Onze eenheid heeft de meeste huizen in Gaza opgeblazen” “Oudste boom van Westhoek” vanaf zondag te bezichtigen in Couthofbos in Poperinge Isoleren als alfa en omega van uw verbouwing? Zo eenvoudig is het niet New Yorkse student verdient 65.000 euro aan het doorverkopen van… restaurantreserveringen LIVEBLOG AA GENT-WESTERLO. Invaller De Sart brengt AA Gent op voorsprong! Al zeker 16 meldingen na nieuws van fertiliteitsarts die sperma van studenten ‘misbruikte’ Stadsvernieuwingsproject Collegesite wordt bijgestuurd met oog op indienen verkavelingsaanvraag: “Belangrijke nieuwe stap in dit dossier” Morgen gaat het stevig waaien: KMI waarschuwt met code geel voor rukwinden tot 75 km per uur Bootje met 60 migranten en vluchtelingen kapseist nabij Canarische eilanden, slechts 9 mensen gered Gemeentefusies als Pajottegem doen emoties hoog oplaaien: “Dit lijkt op een slecht verfilmde invasie van ons dorp” Iraaks parlement bestraft hom*oseksuele relaties met celstraffen tot 15 jaar BEKIJK – Macron scoort uit een penalty, Hazard deelt een assist uit Oktoberkermis in Oostrozebeke is gered: “Traditie verderzetten” KIJK. “Dat klein jongetje bleef ons rammen”: 10-jarige brokkenpiloot pleegt vluchtmisdrijf en parkeert auto in vijver Dorothée met pensioen bij Lingerie Sofie in Roeselare Wat een afstraffing: wervelend Club Brugge wint met 4-0 van Racing Genk en zet titelambities extra in de verf Prins William en prinses Kate delen nooit eerder vertoonde foto naar aanleiding van hun dertiende huwelijksverjaardag 4 arrestaties voormogelijke aanranding van 15-jarig meisje in Hasselt Karl schrijft een brief naar zijn 70-jarige nonkel Rik: “In de week huisdokter, op zondag de neuriënde klusjesman in een rode overall” Zeven oud-senatoren stappen naar rechter om plafonnering van pensioen aan te vechten Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”

“Dokters zeggen dat ik geluk gehad heb”: jongedame (21) op intensieve zorg nadat ze koffie met insecten dronk op luchthaven van Mallorca

Een jongedame heeft 36 uur op intensieve zorg gelegen nadat ze op de luchthaven van Mallorca koffie uit de automaat gehaald had. In de beker zaten insecten, waarvan ze er per ongeluk enkele inslikte. Dat leidde tot een sterke allergische reactie. “De dokters zeggen dat ik geluk gehad heb”, reageert het slachtoffer bij de Spaanse krant ‘Ultima Hora’.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

“Een grote dag voor Amerika”, zegt advocaat van Weinstein na terugdraaien veroordeling

De beslissing van de New Yorkse rechtbank om de veroordeling van gewezen filmproducent Harvey Weinstein uit 2020 terug te draaien, is “een grote dag voor Amerika”. Dat heeft Arthur Aidala, een van Weinsteins advocaten, donderdag gemeld op een persconferentie.

Lees meer »

Gazet van Antwerpen

Israëlisch bataljon pocht op sociale media met vernielingen: “Onze eenheid heeft de meeste huizen in Gaza opgeblazen”

Met een sigaret in de mond en een zonnebril op het hoofd poseren Israëlische soldaten bij ontploffende gebouwen. Schijnbaar achteloos vernielde bataljon 8219 grote delen van Gaza.

Lees meer »

Het Nieuwsblad

“Oudste boom van Westhoek” vanaf zondag te bezichtigen in Couthofbos in Poperinge

In het Couthofbos in Poperinge kan je vanaf zondag de wellicht oudste boom van de Westhoek gaan bekijken. De boom is bijna 230 jaar oud en heeft een omtrek van 5 meter. Uniek voor de Westhoek, die platgebombardeerd werd tijdens de Eerste Wereldoorlog. Het Couthofbos wordt zondag opengesteld voor het publiek. Het bos maakte vroeger deel uit van domein ’t

Lees meer »

VRT NWS

Isoleren als alfa en omega van uw verbouwing? Zo eenvoudig is het niet

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Lees meer »

De Morgen

New Yorkse student verdient 65.000 euro aan het doorverkopen van… restaurantreserveringen

Je kunt als student een bijbaan hebben in een restaurant, maar de Amerikaanse Alex Eisler zag een veel lucratievere job in de horeca. Hij reserveert tafeltjes in populaire restaurants in New York en verkoopt die door. Zo verdiende hij afgelopen jaar 65.000 euro.

Het Laatste Nieuws

LIVEBLOG AA GENT-WESTERLO. Invaller De Sart brengt AA Gent op voorsprong!

AA Gent is uitstekend op dreef en lijkt de Europe Play-offs naar hun hand te zetten. Kunnen de Buffalo’s ook Westerlo over de knie leggen? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Al zeker 16 meldingen na nieuws van fertiliteitsarts die sperma van studenten ‘misbruikte’

De vzw Donorkinderen kreeg de voorbije week al zestien meldingen na het nieuws over de Brusselse fertiliteitsarts die ongevraagd sperma van studenten gebruikte voor de verwekking van donorkinderen. De organisatie hoopt ook snel aan tafel te zitten met de VUB en het UZ Brussel.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Stadsvernieuwingsproject Collegesite wordt bijgestuurd met oog op indienen verkavelingsaanvraag: “Belangrijke nieuwe stap in dit dossier”

Twintig jaar nadat de Stad Tielt de gebouwen van het voormalige Sint-Jozefscollege kocht en tien jaar nadat het bestek uitgeschreven werd voor een groots stadsvernieuwingsproject, is de realisatie van de Collegesite weer een stapje dichterbij gekomen. Op de volgende gemeenteraad ligt een aanpassing aan de overeenkomst met de ontwikkelaar voor. Daarna kan de officiële verkavelingsaanvraag ingediend worden.
The post Stadsvernieuwingsproject

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Morgen gaat het stevig waaien: KMI waarschuwt met code geel voor rukwinden tot 75 km per uur

Morgen gaat het stevig waaien. In het binnenland worden rukwinden tot 75 km per uur verwacht, aan zee kan dat nog iets meer zijn. Het KMI waarschuwt met code geel.

Lees meer »

VRT NWS

Bootje met 60 migranten en vluchtelingen kapseist nabij Canarische eilanden, slechts 9 mensen gered

In de Atlantische Oceaan zijn wellicht zo’n 50 migranten en vluchtelingen verdronken nadat hun bootje is gekapseisd. Slechts 9 mensen konden worden gered. Ze waren op weg van West-Afrika naar de Canarische Eilanden.

Lees meer »

VRT NWS

Gemeentefusies als Pajottegem doen emoties hoog oplaaien: “Dit lijkt op een slecht verfilmde invasie van ons dorp”

Vanaf 1 januari krijgt Vlaanderen er dertien nieuwe fusiegemeenten bij. Maar van Aalter tot Zwijndrecht: zo’n verstandshuwelijk met de buren roept ook heel wat weerstand op. Waarom liggen gemeentefusies zo gevoelig? “Ik zal een Knesselaarse zijn tot in mijn kist.”

Lees meer »

De Standaard

Iraaks parlement bestraft hom*oseksuele relaties met celstraffen tot 15 jaar

Het Iraakse parlement heeft zaterdag een wet aangenomen die hom*oseksuele relaties en transgenders strafbaar stelt met straffen tot 15 jaar gevangenisstraf. Een eerste wetsontwerp voorzag zelfs in de doodstraf.

Lees meer »

Gazet van Antwerpen

BEKIJK – Macron scoort uit een penalty, Hazard deelt een assist uit

Eden Hazard (33) heeft gisteren nog eens zijn voetbalschoenen aangetrokken. De ex-international speelde een benefietmatch in Frankrijk, met oud-collega’s als Didier Drogba, Didier Deschamps en Samuel Eto’o. Ook de Franse president Emmanuel Macron voetbalde mee.

Lees meer »

VRT NWS

Oktoberkermis in Oostrozebeke is gered: “Traditie verderzetten”

De affiche van de oktoberkermis is nagenoeg al honderd jaar uitgebouwd rond de paardenkoers en het herfstcriterum. Plots was er echter onzekerheid. De nieuwe eigenaar van de terreinen waarop de paardenkoersen plaatsvinden, gaf geen toestemming meer, waardoor de Draversmaatschappij op zoek moest naar een andere locatie. Die is gevonden in de Tieltsteenweg, dicht bij de Mandelbrug. Afspraak op vrijdag 4

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Interviews geeft ze zelden of nooit, en zelfs collega’s die jarenlang innig met haar samenwerkten kregen geen inkijk in haar privéleven. Goele Derick (62), nu te zien in ‘Groeien & bloeien’, een enigma noemen is dus geen overdrijving. ‘Dag Allemaal’ dook in haar mysterieuze leven en kwam toch een en ander te weten. “Ze zegt niet veel, maar op de

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

KIJK. “Dat klein jongetje bleef ons rammen”: 10-jarige brokkenpiloot pleegt vluchtmisdrijf en parkeert auto in vijver

Een 10-jarige jongen uit de Amerikaanse staat Indiana heeft volgens de autoriteiten de SUV van een familielid gestolen en belandde ermee in een vijver. Terwijl agenten zich ter plaatse repten, ontving de politie verschillende telefoontjes omtrent een roekeloos bestuurde wagen, waaronder een melding van een aanrijding met vluchtmisdrijf.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Dorothée met pensioen bij Lingerie Sofie in Roeselare

Zaterdag 27 april was de laatste werkdag voor Dorothée Rosseel. Ze was 30 jaar lang verkoopster en vaste waarde bij Lingerie Sofie in de Ooststraat in Roeselare.
The post Dorothée met pensioen bij Lingerie Sofie in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Wat een afstraffing: wervelend Club Brugge wint met 4-0 van Racing Genk en zet titelambities extra in de verf

Het geloof in de titel is groter dan ooit bij Club Brugge na een nieuwe topprestatie. Na Anderlecht en Antwerp kwam ook Genk er niet aan te pas op Olympia. Club wervelde naar een 4-0-overwinning. En nog goed nieuws voor blauw-zwart. Na lang zoeken maakte spits Igor Thiago zijn eerste doelpunt sinds 30 januari. Op hetzelfde moment ging Anderlecht vlot

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Prins William en prinses Kate delen nooit eerder vertoonde foto naar aanleiding van hun dertiende huwelijksverjaardag

Prins William en prinses Kate hebben een nooit eerder vertoonde foto gedeeld naar aanleiding van hun dertiende huwelijksverjaardag. “Gelukkige huwelijksverjaardag! Ik kan niet geloven dat het 13 jaar geleden is”, klinkt het bij Millie Pilkington, de fotograaf die de foto genomen heeft.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

4 arrestaties voormogelijke aanranding van 15-jarig meisje in Hasselt

In Hasselt heeft de lokale politie 4 verdachten opgepakt in een onderzoek naar de mogelijke aanranding van een 15-jarig meisje in de stationsbuurt.

Lees meer »

VRT NWS

Karl schrijft een brief naar zijn 70-jarige nonkel Rik: “In de week huisdokter, op zondag de neuriënde klusjesman in een rode overall”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot zijn nonkel Rik Demoen. De bekende huisarts uit Koekelare werd 70… én hij mag altijd antwoorden: [emailprotected].
The post Karl schrijft een brief naar zijn 70-jarige nonkel Rik: “In de week huisdokter, op zondag de neuriënde klusjesman in een rode overall” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Zeven oud-senatoren stappen naar rechter om plafonnering van pensioen aan te vechten

Zeven voormalige senatoren stappen naar de Franstalige ondernemingsrechtbank in Brussel tegen de pensioenkas van de Senaat. Ze willen zo de plafonnering van hun pensioen aanvechten, schrijft ‘L’Echo’ vandaag. Onder de zeven zijn vijf Franstalige politici, maar ook CD&V’ers Erik Matthijs en Hugo Vandenberghe.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”

“Of mijn team nu wint of niet, ik voel me nu al gewonnen.” In de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ heeft Laura Tesoro (27) met Christophe (43) en Lucas (17) statistisch gezien meer kans om te winnen dan coaches Koen Wauters (56) en Mathieu Terryn (30), die slechts met één kandidaat in de finale staan. Maar dit seizoen is

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

'Struikelstenen' voor slachtoffers van naziregime in Leuven, Lubbeek, Bertem en Tielt-Winge: "Samenvatting van 3 generaties diep verdriet" » Krantenkoppen België (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 5886

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.